logo

2 Kasım 2012 Cuma

Serbest Atış 1 yaşında!


Serbest Atış ailesi, bloglarının 1. yılını, blogda yer alan yazılardan derlenen bir anı dergisinin de dağıtıldığı eğlenceyle kutladı.

Taksim Pera Cafe Bar’da dün akşam gerçekleşen kutlamaya Serbest Atış kurucu kadrosundan Gökhan Çelik ve Soner Bahadır, yazarlar İstanbul Üniversitesi(İÜ) İletişim Fakültesi(İF) Öğretim Görevlisi Adem Ayten, Uğur Mutlu, eski Serbest Atış Yazarı ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Haber Merkezi(iHaber) Kültür Sanat Servisi Muhabiri Aslıhan Yıldız’ın yanı sıra Aydınlık Gazetesi İstihbarat Birimi Şefi Orhan Ceyhun Bozkurt, Aydınlık Gazetesi İstihbarat Birimi Muhabiri Hakan Taş, İÜ İF Öğretim Görevlisi ve Fotoğrafçı Rıza Aydan Turak, iHaber Editörü Mehmet Kerem Hançer katıldı.

Etkinlik ve Dergi hakkında yorumlar

Renkli görüntülere ve koyu sohbetlere sahne olan kutlamada Gökhan Çelik ve Soner Bahadır tarafından tasarımı ve basımı yapılan anı mahiyetindeki dergi, katılımcılar tarafından olumlu tepkiler aldı. Dergi hakkında Gökhan Çelik, “Çocuğumu kucağıma almış gibi hissettim” yorumunu yaparken, Soner Bahadır ise “Bu dergi ile güzel bir anı bırakırken aynı zamanda emeklerimiz elle tutulur hale geldi” yorumunu yaptı. Adem Ayten dergiyi inceledikten sonra “Artık ikinci adımı atma zamanı geldi” değerlendirmesinde bulunurken Rıza Aydan Turak ise “İnşallah 10. yılınızı Sheraton Otel’de kutlarız” dileklerini iletti.

“Serbest Atış bize perspektif sunuyor”

Blog ve Dergi hakkında görüştüğümüz Orhan Ceyhun Bozkurt ise şu açıklamalarda bulundu: “Serbest Atış önce blog sayfası, sonra da dergi olarak gençlik yayınları açısından önemlidir. Özellikle de iletişim alanındaki gençliğin bu yöndeki girişimleri o gençlerin gelecekteki yaşamlarına olduğu kadar yayıncılığa da katkı yapar. Serbest Atış’ta çeşitli gündem maddeleri ile ilgili değerlendirmeler ile üniversite gençliği meselelere bakışını sunmakta ve bizlere de perspektif sunmakta. Bu çalışma dolayısıyla tebriklerimi iletir, yayın hayatında başarılar dilerim.” 

Haber: Soner Bahadır
Fotoğraf: Pera Cafe Bar

1 yorum: