logo

20 Eylül 2022 Salı

Hadi Özışık "duyum değil bilgi" dedi! Soylu siyaseti bırakacak


Hadi Özışık, "Duyum değil bilgi" diyerek cumhurbaşkanlığı seçimlerini AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması durumunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun siyaseti bırakacağını öne sürdü.

İnternethaber sitesi Sahibi Hadi Özışık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında açıklamalarda bulundu. "Duyum değil bilgi" diyen Hadi Özışık, cumhurbaşkanlığı seçimlerini AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması durumunda Süleyman Soylu'nun siyaseti bırakacağını iddia etti.


'HERHANGİ BİR AKSAKLIK OLURSA'

Sosyal medyadan bir video yayınlayan Özışık şunları söyledi: "Soylu siyaseti bırakma kararı almış. Çünkü 2023 seçimlerinden sonra Süleyman Soylu siyaset yapmayacak. Böyle bir karar almış. AK Parti kazanırsa, Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanı olursa Süleyman Soylu siyasetten çekilecek. Bu bir duyum değil, bu çok sağlam bir bilgidir sizinle paylaşıyorum. Süleyman Soylu, 2023 seçimlerinden sonra siyasete ve AK Parti'ye veda edecek. 

Şimdi diyeceksiniz ki tamam evet. Şimdi muhalefet bu kulis bilgisini benden duyduktan sonra kuvvetle muhtemel şöyle diyecekler. Aha, gemiyi ilk terk eden Süleyman Soylu olacak. Hayır, Şayet 2023 seçimlerinde herhangi bir aksaklık olursa Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanı seçilemezse, AK Parti çoğunluğu kaybederse Süleyman Soylu bugün aldığı o kararı yani seçim zaferinden sonra siyaseti bırakma kararını bir kenara bırakacak. AK Parti için gecesini gündüzüne katarak siyaset yapmaya devam edecek. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder